SMEDEVÆRKSTED

På smedeværkstedet kan vi fremstille de fleste emner selv. Klippe, valse og bukke plader. Valse profiler, fladjern og rør. Dreje aksler og bøsninger. Fræse notgange i aksler og fræse i emner med mere. Arbejde og bearbejde samt save og svejse i de fleste typer stål og metaller som messing, bronze, kobber og aluminium med flere. Derudover arbejder vi også med nylon og polyamid.

På smedeværkstedet kan vi fremstille konstruktioner og alment smedearbejde, som tager udgangspunkt i kundens ønsker og præferencer. Ud over dette kan vi skabe og udvikle og designe prototyper, interiør, møbler og egne produkter. Har du forespørgsler på specialopgaver, kan du til hver en tid tage kontakt til os. Nedenfor kan du se nogle af de maskiner som vi bruger når vi arbejder og fremstiller de emner og konstruktioner som vi producerer.

Tegningsmateriale kan vi også klare. Har du brug for hjælp til en opgave eller vil du høre mere om, hvad vi kan på værkstedet er du velkommen til at ringe.

SERVICE OG RESERVEDELE

Vi har mange reservedele på lager og kan ligeledes hurtigt fremstille nye. Ved HP Smedetec er vi derfor yderst leveringsdygtige på reservedele og kan lave service på ude ved jer eller her på smedeværkstedet.

Undgå en længere nedetid i produktionen eller produktionsfejl. Få hurtigt og kvalitetssikret service i dag.

Vi leverer og monterer i hele Danmark.
Kontakt os for vejledning.

ANDRE INDUSTRI OPGAVER

Vi udfører og fremstiller alt fra mindre svejseopgaver til de mere omfangsrige stålopgaver. Vi løser et væld af smedeopgaver inden for industrien og skulle i have specielle ønsker, kan vi i tæt dialog finde frem til dette. Når vi leverer til den brede industri, så omfatter det præcisions smedearbejde i forhold til konstruktioner, montage, reparationer og service.

Når vi servicerer, reparerer og vedligeholder emner som maskiner, transportbånd og container med mere, så gør vi det professionelt. Vi fremstiller nye dele som beslag, ophæng, konsoller, sliddele og udskifter lejer, hydraulikcylindere og slanger, motorer og komponenter.

Vi laver:

GALLERI FRA SMEDEVÆRKSTEDET

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.