TRAPPEGELÆNDER
VÆRN


Vi fremstiller smedejernsgelændere og værn i mange designs efter dine ønsker og mål. Vi fremstiller mange opgaver i stål til både industri og private – Altid i de bedste kvalitetsmaterialer.

Nedenfor kan du se nogle eksempler, hvor vi har lavet nogle gode og prisbevidste løsninger. Skal vi hjælpe dig med en smedeopgave?

Så ring til os på 24 66 90 75.

TRAPPEGELÆNDER

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer udendørs- og indendørsgelændere, gelændere til trapper og håndgelændere. Vi producerer efter dine ønsker og præferencer til design.

Gelænderet kan enten støbes i trappen eller blive monteret med bolte på trappens fundament. Vi smeder, monterer eller sender gelændere til både private og erhverv. Vores gelændere er smedet i galvaniseret dansk stål. 

Med et gelænder fra HP SmedeTec, går du ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet og håndværk.
Med 30 års smedeerfaring, er du sikret et flot og velmonteret gelænder, der står flot og vedligeholdsesfrit i mange år frem.

VÆRN

Et smedejernsværn er et holdbart og solidt værn, hvor sikkerheden er vigtig. Smedejernsværnet giver samtidig en flot indramning af terrassen, haven, altanen m.m.

Vi galvaniserer og pulverlakerer værnet for at sikre maksimal holdbarhed vedligeholdelse. Ved galvaniseringen sænkes smedejernet i zink, der modstår rust meget bedre end jern og  øger dermed levetiden.

Uanset formål fremstiller vi smukke og elegante værn efter ønsket mål. Du kan vælge et mere standardiseret design eller du kan vælge at sætte dit personlige præg, så du får et unikt værn.

GØR BRUG AF VORES ERFARING

Opgaver for boligforeninger, ejerforeninger og institutioner ✓

Vi fremstiller både til private og industri ✓

+30 års erfaring – din garanti for et godt resultat ✓

Høj service og smedearbejde i den bedste kvalitet ✓

Kort leveringstid og fornuftige priser ✓

Vi kommer ud til dig og foretager en opmåling ✓

Matcher dine individuelle ønsker gennem tæt samarbejde ✓

Med brug af vores brede erfaring og ekspertise i et tæt samarbejde med jer, finder vi altid den bedste løsning og et godt design.

Vi vil levere emnet med en kort leveringstid. Vi fremstiller og monterer det færdige produkt i den bedste kvalitet til rette tid og i et fornuftigt prisleje og med øje for jeres valg af ønsker i projektet som centrum.

Vi fremstiller og smeder på bestilling i stål efter ordre: Låger, gelændere, værn, trapper, repos, altangelænder, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsoller og stativer og mange andre emner, som f.eks. maskindele, transportbånd og containere.

Vi kommer gerne ud til jer for en snak om projektet og jeres ønsker.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.