Produkter & ydelser

Smedeopgaver i stål

Vi fremstiller mange opgaver i stål til industri og private. Her fremstiller og producerer vi på bestilling de opgaver i stål, der er et rigtig godt materiale, som anvendes til gelændere, låger, trapper, repos, altaner, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsolser og stativer og mange andre emner.

Nedenfor er der vist nogle eksempler på låger og gelænder, hvor vi har lavet nogle gode og prisbevidste løsninger. Skal vi hjælpe dig med en smedeopgave, så ring på tlf. nr.: 24 66 90 75.

SMEDEARBEJDE I STÅL

Her i smedeværkstedet tager vi imod små som store opgaver lige fra det enkle beslag og en svejsning til de større opgaver. Med hurtig omstilling og præcision sætter vi en ære i at fremstille og smede de bedste løsninger og produkter som vil holde i mange år. Med brug af vores brede erfaring og ekspertise i et tæt samarbejde med jer finder vi altid den bedste løsning og et godt design.

Vi vil levere emnet med en kort leveringstid. Vi fremstiller og monterer det færdige produkt i den bedste kvalitet til rette tid og i et fornuftigt prisleje og med øje for jeres valg af ønsker i projektet som centrum.

Vi fremstiller og smeder på bestilling i stål efter ordre: Gelændere, værn, låger, trapper, repos, altangelænder, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsoller og stativer og mange andre emner, som f.eks. maskindele, transportbånd og containere.

hustrappe med smedejerns gelænder
  • Vi fremstiller både til private og industri
  • +30 års erfaring - din garanti for et godt resultat
  • Høj service og smedearbejde i den bedste kvalitet
  • Kort leveringstid og fornuftige priser
  • Vi kommer ud til dig og foretager en opmåling
  • Matcher dine individuelle ønsker gennem tæt samarbejde

SMEDEJERNSLÅGER OG GELÆNDER

Vi smeder og fremstiller jernlåger, havelåger, porte hegn i mange udformninger og designs efter dine ønsker og FIX mål.
Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer gelændere, både til udendørsbrug såvel som indendørs, gelændere til trapper, håndgelændere og værn. Vi producerer smedejern efter dit behov og præferencer til design.
Vores udendørslåger og -gelændere leveres varmgalvaniseret og fås i et vælg af RAL farver.
Alle vores låger leveres med låsekasser, beslag og hængsler i en høj og vedligeholdelsesfri kvalitet som vil holde i mange år.
Vi kommer gerne ud til jer og tager en snak om jeres projekt og jeres ønsker.

INSPIRATION