Produkter & ydelser

Smedejernslåger
Gelænder
Porte
Hegn

Vi fremstiller smedejernslåger – jernlåger, havelåger, porte og hegn i mange udformninger og designs efter dine ønsker og FIX mål. Vi fremstiller mange opgaver i stål til både industri og private – Altid i rigtig gode materialer.

Nedenfor kan du se nogle eksempler, hvor vi har lavet nogle gode og prisbevidste løsninger. Skal vi hjælpe dig med en smedeopgave? Så ring til os på 24 66 90 75.

SMEDEJERNSLÅGER

Vi smeder og fremstiller jernlåger, havelåger, porte og hegn i mange udformninger og designs efter dine ønsker og FIX mål. Se vores galleri og bliv inspireret.

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer gelændere, både til udendørsbrug såvel som indendørs, gelændere til trapper, håndgelændere og værn. Vi producerer smedejern efter dit behov og præferencer til design.

Vores udendørslåger og -gelændere leveres varmgalvaniseret og fås i et vælg af RAL farver. Alle vores låger leveres med låsekasser, beslag og hængsler i en høj og vedligeholdelsesfri kvalitet som vil holde i mange år. 

Sort Havelåge
Hustrappe med smedejerns gelænder

GELÆNDER

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer udendørs- og indendørsgelændere, gelændere til trapper, håndgelændere og værn. Vi producerer efter dit behov og præferencer til design. 

Vi smeder, monterer, eller sender gelændere til både private og erhverv. Vores gelændere er smedet i galvaniseret dansk stål. Det står smukt år efter år og helt vedligeholdsesfrie.

Med et gelænder fra HP SmedeTec, går du ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet og håndværk. 
Med 30 års smedeerfaring, er du sikret et flot og velmonteret gelænder, der står smukt i mange år frem.
Se vores galleri fra tidligere opgaver og find inspiration til, hvordan dit gelænder kan se ud.

PORTE

Smedejernsportene varmgalvaniseres (dyppes i zink) så de ikke ruster og for at sikre maksimal holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Du vælger selv om din smedejernsport skal males med en robust pulverlak og vi kan levere alle smedejernsportene i netop dit farvevalg.

Når du bestiller en af vores smedejernsporte, så får du et produkt med en stabil og kraftig kvalitet, der holder år efter år. Vi står for professionelt håndværksarbejde, der giver dig en flot smedejernsport.

Vi laver porte med i forskellige former, udseende og mål. Du er altid velkommen til at sende os produktspecifikke krav, så gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Specialfremstillet smedejernsport til indkørsel
Smedejernslåge med hegn

HEGN

Et hegn kan have forskellige hensigter. Et smedejernshegn er et holdbart og solidt hegn med hensigt til at holde hunden på grunden, børn i sikkerhed, holde uønsket gæster eller andet ude. Smedejernshegnet giver samtidig en smuk indramning af din have eller virksomhed.

Uanset formål fremstiller vi smukke og elegante smedejernshegn efter ønsket mål. Du kan vælge et mere standardiseret design eller du kan vælge at sætte dit personlige præg, så du får et unikt hegn.
 

GØR BRUG AF VORES ERFARING

Med brug af vores brede erfaring og ekspertise i et tæt samarbejde med jer, finder vi altid den bedste løsning og et godt design.

Vi vil levere emnet med en kort leveringstid. Vi fremstiller og monterer det færdige produkt i den bedste kvalitet til rette tid og i et fornuftigt prisleje og med øje for jeres valg af ønsker i projektet som centrum.

Vi fremstiller og smeder på bestilling i stål efter ordre: Låger, gelændere, værn, trapper, repos, altangelænder, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsoller og stativer og mange andre emner, som f.eks. maskindele, transportbånd og containere.

Vi kommer gerne ud til jer for en snak om projektet og jeres ønsker.

ALTID I GOD NORDJYSK KVALITET
5/5