RUSTFRI SMEDE VÆRKSTED

Vi løser alle smedeopgaver i rustfri stål. Her fremstiller vi på ordre og bestilling I tæt samarbejde med vores kunder gode løsninger og fine designs med høj finish, som interiør møbler, skabe, borde, stativer, hængekøjer, skibsinteriør, søgelænder, køkken bagplader, paneler, inddækninger og profiler og meget mere.

Kort sagt så tager vi næsten alle ud fordringer op, og alle opgaver små som store, er velkomne. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på 24669075 og høre om de muligheder vi kan tilbyde.

I vores galleri kan du se et udsnit af de emner, vi har arbejdet med.

Har du brug for en rustfri smed? Vi udfører alle former for opgaver i rustfri.

30 års brancheerfaring

Vi klarer ekspreslevering

Montage og opsætning

SERVICE OG RESERVEDELE

Ønsker du reparationer eller specifikke reservedele? Vi har mange reservedele på lager og kan ligeledes hurtigt fremstille nye. Ved HP Smedetec er vi derfor yderst leveringsdygtige på reservedele til mange emner.

Vi kan både levere reservedele og lave service på emnet ude ved jer eller her på smedeværkstedet.

Undgå en længere nedetid i produktionen eller produktionsfejl. Få hurtigt og kvalitetssikret serv ice på jeres opgaver i dag.

Vi leverer og monterer i hele Danmark. Kontakt os for vejledning.

ANDRE INDUSTRI OPGAVER

Vi udfører og fremstiller alt fra mindre svejseopgaver til de mere omfangsrige aluminium- og stålopgaver. Vi tilbyder at løse et væld af smedeopgaver inden for industrien og skulle i have specielle ønsker, kan vi i tæt dialog finde frem til dette. Når vi leverer til den brede industri, så omfatter det præcisions smedearbejde i forhold til konstruktioner, montage, reparationer og service.

Når vi servicerer, reparerer og vedligeholder emner som maskiner, transportbånd og container med mere, så gør vi det professionelt. Vi fremstiller nye dele som beslag, ophæng, konsoller, sliddele og udskifter lejer, hydraulikcylindere og slanger, motorer og komponenter.

Vi laver:

SMEDEOPGAVER I RUSTFRI

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.