SMEDEOPGAVER I ALUMINIUM

Aluminium er et fremragende materiale at arbejde med, som kun vejer ca. det halve af, hvad stål vejer.Det er godt at fremstille konstruktioner og andre emner i aluminium, hvor vægten har betydning og holdbarheden er høj mod corision.

Aluminium er især velegnet til det maritime miljø. I vores galleri kan du se et udsnit af de emner, vi har arbejdet med.

Har du brug for hjælp? Vi udfører alle former for opgaver i aluminium.

30 års brancheerfaring

Vi klarer ekspreslevering

Montage og opsætning

SERVICE OG RESERVEDELE

Ønsker du reparationer eller specifikke reservedele? Vi har mange reservedele på lager og kan ligeledes hurtigt fremstille nye. Ved HP Smedetec er vi derfor yderst leveringsdygtige på reservedele til mange emner.

Vi kan både levere reservedele og lave service på emnet ude ved jer eller her på smedeværkstedet.

Undgå en længere nedetid i produktionen eller produktionsfejl. Få hurtigt og kvalitetssikret service på jeres opgaver i dag.

Vi leverer og monterer i hele Danmark.
Kontakt os for vejledning.

ANDRE INDUSTRI OPGAVER

Vi udfører og fremstiller alt fra mindre svejseopgaver til de mere omfangsrige aluminium- og stålopgaver. Vi tilbyder at løse et væld af smedeopgaver inden for industrien og skulle i have specielle ønsker, kan vi i tæt dialog finde frem til dette. Når vi leverer til den brede industri, så omfatter det præcisions smedearbejde i forhold til konstruktioner, montage, reparationer og service.

Når vi servicerer, reparerer og vedligeholder emner som maskiner, transportbånd og container med mere, så gør vi det professionelt. Vi fremstiller nye dele som beslag, ophæng, konsoller, sliddele og udskifter lejer, hydraulikcylindere og slanger, motorer og komponenter.

Vi laver:

SMEDEOPGAVER I ALUMINIUM

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.