SMEDEJERNSLÅGER

PORTE
HEGN

Vi fremstiller smedejernslåger – jernlåger, havelåger, smedejernsporte og hegn i mange udformninger og designs efter dine ønsker og mål. Vi fremstiller mange opgaver i stål til både industri og private – Altid i rigtig gode materialer.

Nedenfor kan du se nogle eksempler, hvor vi har lavet nogle gode og prisbevidste løsninger. Skal vi hjælpe dig med en smedeopgave?

Så ring til os på 24 66 90 75.

SMEDEJERNSLÅGER

Vi smeder og fremstiller smedejernslåger og havelåger i mange forskellige udformninger. Vi producerer smedejernslågen efter dit behov og præferencer til design, så kontakt os gerne med dine ønsker.

Vi er også leveringsdygtige i mange forskellige typer låger med tilhørende værn.

Vores udendørslåger leveres varmgalvaniseret og fås i et vælg af RAL farver. Alle vores låger leveres med låsekasser, beslag og hængsler i en høj og vedligeholdelsesfri kvalitet, der vil holde i mange år.

PORTE

Smedejernsportene varmgalvaniseres (dyppes i zink) så de ikke ruster og for at sikre maksimal holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Du vælger selv om din smedejernsport skal males med en robust pulverlak og vi kan levere alle smedejernsportene i netop dit farvevalg.

Når du bestiller en af vores smedejernsporte, så får du et produkt med en stabil og kraftig kvalitet, der holder år efter år. Vi står for professionelt håndværksarbejde, der giver dig en flot smedejernsport.

Vi laver porte med i forskellige former, udseende og mål. Du er altid velkommen til at sende os produktspecifikke krav, så gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker.

HEGN

Et hegn eller værn kan have forskellige hensigter. Et smedejernshegn er et holdbart og solidt hegn med hensigt til at holde hunden på grunden, børn i sikkerhed, holde uønsket gæster eller andet ude. Smedejernshegnet giver samtidig en smuk indramning af din have eller virksomhed.

Uanset formål fremstiller vi smukke og elegante smedejernshegn efter ønsket mål. Du kan vælge et mere standardiseret design eller du kan vælge at sætte dit personlige præg, så du får et unikt hegn.

SMEDEJERNSLÅGE TIL INDKØRSEL

Hos HP Smedetec forstår vi vigtigheden af det første indtryk. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af smedejerns låger til din indkørsel. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne, har vi én, der passer til dine behov. Vores låger er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er bygget til at holde.

Vi tilbyder også en række forskellige tilpasningsmuligheder for at sikre, at den er helt unik. Så hvis du er på udkig efter en måde at gøre et fantastisk første indtryk til din boloig, kan vi hjælpe. Vi har den perfekte smedejernslåge til dit hjem.

Smedejernslåge priser - få et ufortpligtende tilbud

Vi fremstiller både til private og industri •

+30 års erfaring – din garanti for et godt resultat •

Høj service og smedearbejde i den bedste kvalitet •

Kort leveringstid og fornuftige priser •

Vi kommer ud til dig og foretager en opmåling •

Matcher dine individuelle ønsker gennem tæt samarbejde •

• Vi fremstiller både til private og industri

• +30 års erfaring – din garanti for et godt resultat

• Høj service og smedearbejde i den bedste kvalitet

• Kort leveringstid og fornuftige priser

• Vi kommer ud til dig og foretager en opmåling

• Matcher dine individuelle ønsker gennem tæt samarbejde 

Med brug af vores brede erfaring og ekspertise i et tæt samarbejde med jer, finder vi altid den bedste løsning og et godt design.

Vi vil levere emnet med en kort leveringstid. Vi fremstiller og monterer det færdige produkt i den bedste kvalitet til rette tid og i et fornuftigt prisleje og med øje for jeres valg af ønsker i projektet som centrum.

Vi fremstiller og smeder på bestilling i stål efter ordre: Låger, gelændere, værn, trapper, repos, altangelænder, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsoller og stativer og mange andre emner, som f.eks. maskindele, transportbånd og containere.

Vi kommer gerne ud til jer for en snak om projektet og jeres ønsker.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.