Smedejernslåger
Smedejernsværn
Smedejernsporte
Gelænder

Vi fremstiller smedejernslåger – jernlåger, havelåger, smedejernsporte, gelændere og værn i mange udformninger og designs efter dine ønsker og FIX mål. Vi fremstiller mange opgaver i stål til både industri og private – Altid i rigtig gode materialer.

Nedenfor kan du se nogle eksempler, hvor vi har lavet nogle gode og prisbevidste løsninger. Skal vi hjælpe dig med en smedeopgave? 

Så ring til os på 24 66 90 75.

SMEDEJERNSLÅGER

Vi smeder og fremstiller smedejernslåger og havelåger i mange forskellige udformninger. Vi producerer smedejernslågen efter dit behov og præferencer til design, så kontakt os gerne med dine ønsker.

Vi er også leveringsdygtige i mange forskellige typer låger med tilhørende værn. 

Vores udendørslåger leveres varmgalvaniseret og fås i et vælg af RAL farver. Alle vores låger leveres med låsekasser, beslag og hængsler i en høj og vedligeholdelsesfri kvalitet, der vil holde i mange år. 

Specialfremstillet havelåge til paracelhus
Smedejernslåge med hegn

SMEDEJERNSVÆRN

Et værn kan have forskellige hensigter. Et smedejernsværn er et holdbart og solidt værn med hensigt til at holde hunden på grunden, børn i sikkerhed, holde uønsket gæster eller andet ude. Smedejernsværnet giver samtidig en smuk indramning af din have eller virksomhed.

Uanset formål fremstiller vi smukke og elegante smedejernsværn efter ønsket mål. Du kan vælge et mere standardiseret design eller du kan vælge at sætte dit personlige præg, så du får et unikt værn.

SMEDEJERNSPORTE

Smedejernsportene varmgalvaniseres (dyppes i zink) så de ikke ruster og for at sikre maksimal holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Du vælger selv om din smedejernsport skal males med en robust pulverlak og vi kan levere alle smedejernsportene i netop dit farvevalg.

Når du bestiller en af vores smedejernsporte, så får du et produkt med en stabil og kraftig kvalitet, der holder år efter år. Vi står for professionelt håndværksarbejde, der giver dig en flot smedejernsport.

Vi laver porte med i forskellige former, udseende og mål. Du er altid velkommen til at sende os produktspecifikke krav, så gør vi vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Specialfremstillet smedejernsport til indkørsel
Flot trappegelænder på Klingestrup gods

GELÆNDER

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer udendørs- og indendørsgelændere, gelændere til trapper og håndgelændere. Vi producerer efter dit behov og præferencer til design. 

Vi smeder, monterer, eller sender gelændere til både private og erhverv. Vores gelændere er smedet i galvaniseret dansk stål. Det står smukt år efter år og helt vedligeholdsesfrie.

Med et gelænder fra HP SmedeTec, går du ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet og håndværk. 
Med 30 års smedeerfaring, er du sikret et flot og velmonteret gelænder, der står smukt i mange år frem.

GØR BRUG AF VORES ERFARING

Med brug af vores brede erfaring og ekspertise i et tæt samarbejde med jer, finder vi altid den bedste løsning og et godt design.

Vi vil levere emnet med en kort leveringstid. Vi fremstiller og monterer det færdige produkt i den bedste kvalitet til rette tid og i et fornuftigt prisleje og med øje for jeres valg af ønsker i projektet som centrum.

Vi fremstiller og smeder på bestilling i stål efter ordre: Låger, gelændere, værn, trapper, repos, altangelænder, markisebeslag, solcellestativer, beslag og konsoller og stativer og mange andre emner, som f.eks. maskindele, transportbånd og containere.

Vi kommer gerne ud til jer for en snak om projektet og jeres ønsker.

ALTID I  GOD   NORDJYSK  KVALITET