Smed Aalborg Med 30 års erfaring

Vi specialfremstiller både produkter og behersker stål, aluminium, rustfri stål samt andre metaller i høj kvalitet. 

Vi udfører montageopgaver og vedligehold med vores servicebil i hele Nordjylland.

Konkurrencedygtige priser

Vi klarer ekspreslevering

Montage og opsætning

PRODUKTER & YDELSER

Smedejernslåger & Gelænder

Smedeopgaver aluminium

Værkstedet

Transportbånd

Industri

Smedeopgaver i rustfri stål

ERFAREN SMED I AALBORG

Mangler du en smed til at hjælpe dig med en opgave af den ene eller den anden slags i Aalborg eller Nordjylland?
Så står vi klar til at hjælpe dig med de smedeopgaver, du har brug for hjælp til.

Hos HP SmedeTec udfører vi alle former for smedearbejde. Vi fungerer som smed i Aalborg og omegn, og vores kunder består af både private og virksomheder. Vi løser traditionelt smedearbejde, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Det gælder både, hvad enten det er en lille havelåge eller et nyt transportbånd, der skal laves.

Kontakt os gerne i dag os, hvis du gerne vil have et tilbud på smedearbejde til en god og fair pris.

Få din smedejernslåge i Aalborg

Vi er vi stolte af at fremstille smukke smedejernslåger, der er bygget til at holde. Vores låger er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, og vores dygtige smede er opmærksomme på alle detaljer for at sikre du får den bedste løsning.

Ud over deres æstetiske appel er de også ekstremt holdbare og sikre. Og da vi specialfremstiller hver enkelt låge på bestilling, kan vi designe den, der passer perfekt til de unikke specifikationer i dit hjem. Hvis du er på udkig efter en specialfremstillet smedejernsdør af høj kvalitet, skal du ikke lede længere. Vi hjælper dig gerne med at skabe en fantastisk indgangsparti, der vil gøre et varigt indtryk på dine gæster.

TIL INDUSTRI I AALBORG OG NORDJYLLAND

Vi udfører og fremstiller alt fra mindre svejseopgaver til de mere omfangsrige stålopgaver. Vi tilbyder at løse et væld af smedeopgaver inden for industrien og skulle i have specielle ønsker, kan vi i tæt dialog finde frem til dette. Når vi leverer til den brede industri, så omfatter det præcisions smedearbejde i forhold til konstruktioner, montage, reparationer og service. 

Når vi reparerer og vedligeholder emner som maskiner, transportbånd og container med mere, så gør vi det professionelt. Vi fremstiller nye dele som beslag, ophæng, konsoller, sliddele og udskifter lejer, hydraulikcylindere, motorer og komponenterne dertil.

HP SmedeTek - Din lokale Aalborg smed​

Vi har stor erfaring inden for industrien med:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.